- Wanneer u vragen heft kunt u ons altijd bellen of emailen -

 

 

 

 

 

 

 

Met deze zin in ons achterhoofd, beginnen we een training bij u thuis. We komen op afspraak aan huis en trainen samen met u en uw hond, daar waar de problemen zich voordoen!
We manipuleren niet zomaar wat symptomen, maar pakken de oorzaak aan van het (ongewenste) gedrag. Dit zal dus moeten gebeuren in de omgeving die voor de hond vertrouwd is. Ons hoofddoel is om de eigenaren van de hond te counsellen die zich niet comfortabel voelen bij het gedrag van hun hond.

We noemen de honden geen “probleemhonden” het gaat er eigenlijk om dat het gedrag van de hond een onacceptabele vorm heeft aangenomen voor u welke u niet meer accepteren kan. Die limiet ligt  voor elke hondeneigenaar ergens anders.
Wanneer uw hond bedelt om eten, geen commando’s opvolgt, niet komt als u hem roept, uw meubels kapot maakt of agressief gedrag vertoont naar mensen of soortgenoten, is het uw eigen keus om dat te accepteren of veranderen.

Ons doel is u een weg te wijzen naar communicatie, de basis van elke relatie!

Elke dag zonder communicatie is een verloren dag die nooit meer terug komt en een verlies voor de relatie tussen u en uw hond.Uitsluitend wanneer een dierenarts heeft uitgesloten dat het gedrag voortkomt uit een medische afwijking is het mogelijk een gedrag therapie te volgen. Bezoek daarom altijd eerst uw dierenarts!

Kosten:


Gedrag therapie (1,5 uur) incl. trainingsplan en telefonisch advies gedurende de volgende 14 dagen
(eens per week)

80,-€ incl. reiskosten (Landau-Karlsruhe-Baden-B.- Kehl - Freiburg - Strasbourg)

Video analyses

25,-€


Op de training doet hij het wel, maar ergens anders niet…..